Начало Раздели Студенти Аулеле, майко – Жоро Илиев от НПСС

Аулеле, майко – Жоро Илиев от НПСС

ПечатЕ-поща


Тази сутрин (16.XІІ.)  по „Хоризонт” слушах Георги Илиев – председател на Националното предателство на студентските съвети. Викам си – няма да го записвам – кой знае какво няма да каже, ама после малко съжалих. Даже ми се струва, че е полезно така да събираме, ако ни се отдаде случай, записи на разни такива „мислители”, тъй като са ценно доказателство срещу самите тях и за зловредната им роля.
 
А какво изписука – това, което успях да дешифрирам, беше, че не можело да се затворят дискотеките в Студентски град, а трябвало да се направят пропускателни пунктове там, и да се заплащат такси както в „големите ни курорти”(?!).
 
Е, какво да го коментираш такова изказване – то просто звучи като виц.

Да коментирам ли изобщо, че явно това момченце, ама хептен, не знае къде се npss joro ilievнамира и явно е от тия, които си мислят че са на курорт в Студентски град (със сигурност Г.И. е на курорт, а може би санаториум, в НПСС) и че трябва да се запази славата му на Лас Вегас. И разбира се – дай му такси да въвежда.

Водещата, разбира се, три пъти го попита с какво това ще реши проблемите на самите студенти, но и трите пъти, още по-разбираемо (или по-точно неразбираемо), той не отговори.

Е, някак си очаквах някакъв по-наперен мошеник да им е начело, нещо тип Кошлуков, но явно шушумигането е още по-добра тактика.
Впрочем, това ми напомни ситуацията с незаконните и неморални матури от миналата година.

Ученическият „парламент” (ако са парламент – би трябвало учениците да са ги избрали, иначе са парламаджии) организирали дискусия „за матурите”. Отиват учениците, мислейки си, че разговорът ще е затова как да се преборят, обаче...то срещата било наистина ЗА матурите, тоест как да ги въведат с още по-голяма категоричност.

Тъй че, навярно и Жоро Илиев (може би бъдещият сенчест бос със същото име) е за разговор ЗА проблемите на Студентски град, ЗА мутренските заведения, ЗА таксите, ЗА корупцията, ЗА простотията и невежеството...

Галас