Начало Раздели Студенти На вниманието на колегите от бл. 10 на Студентски град

На вниманието на колегите от бл. 10 на Студентски град

ПечатЕ-поща

Уважаеми колеги от блок 10,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитието според Подробен устройствен план (ПУП).

• на ъгъла на блока ви се предвижда чудовищно голям жилищен блок, който, макар да е отбелязан на ПУП като само заплануван за изграждане, към днешна дата строежът му достига 10 етажа! Това е поредно доказателство за незаконните далавери, въртящи се в Студентския ни град. По закон, имате право да обжалвате съществуването на тази незаконна сграда

• на зелената площ по посока на УНСС се предвижда пълно усвояване с 3 нови сгради, както и прокарване на улица между тях
  pup studentski grad 10 blok
Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявайки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалба и се свържи с нас!

От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.