Начало Раздели Студенти На вниманието на колегите от бл. 11 на Студентски град

На вниманието на колегите от бл. 11 на Студентски град

ПечатЕ-поща

Уважаеми колеги от блок 11,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитието според Подробен устройствен план (ПУП).

• между вашия блок и бл. 11 са предвидени нови два жилищни блока (единият от които с внушителни размери), както и “обществено обслужваща” сграда (най-често това значи магазин, заведение или жилищна сграда)

• на зелената площ по посока на УНСС се предвижда пълно усвояване с 3 нови сгради, както и прокарване на улица между тях

• на ъгъла на бл. 10 се предвижда чудовищно голям жилищен блок, който, макар да е отбелязан на ПУП като само заплануван за изграждане, към днешна дата строежът му достига 10 етажа! Това е поредно доказателство за големите далавери, въртящи се в Студентския ни град. Правото е на ваша страна да обжалвате съществуването на тази незаконна сграда.
  pup studentski grad 11 blok
Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявайки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалба и се свържи с нас!

От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.