Начало Раздели Студенти На вниманието на колегите от бл. 14 на Студентски град

На вниманието на колегите от бл. 14 на Студентски град

ПечатЕ-поща

Уважаеми колеги от блок 14,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитието според Подробен устройствен план (ПУП).

pup studentski grad 14 blok•пред бл. 14 са запланувани 4 обекта, два от които са в процес на изграждане на етап 5-етажни строежи, а третият е напълно готова двуетажна постройка! Това е поредно доказателство за незаконните далавери, въртящи се в Студентския ни град. По закон, имате право да обжалвате съществуването на тази незаконна сграда

•по диагонал пред бл. 15 се предвижда голям паркинг върху една от малкото останали зелени площи

•отстрани на блока, след ул. “Акад. Николай Стоянов”, на мястото на съществуващо заведение е отбелязан още един нов обект. Това значи, че или ще бутат заведението и ще построят на негово място нещо друго, или че то е незаконно и с подобно отбелязване на ПУП се цели узаконяването му.

Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявайки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалба и се свържи с нас!

От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.