Начало Раздели Студенти На вниманието на колегите от бл. 16 на Студентски град

На вниманието на колегите от бл. 16 на Студентски град

ПечатЕ-поща

Уважаеми колеги от бл.16,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитието според Подробен устройствен план (ПУП).

• в посока на бл. 20 се предвижда троен обект за “обществено обслужване”(най-често това значи магазин, заведение или жилищна сграда)

• до стола на УНСС, в който по настоящем се помещава дискотека “Ориент 33”, е предвидена поредната сграда за “обществено обслужване”, както и още два доста по-малки такива обекта

•   на зеленото пространство пред блока ви посока улица „Атанас Манчев” (към  15-и блок) искат да вдигат цял търговски комплекс
pup studentski grad 16 blok
Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявай ки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалби и се свържи с нас!

От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.