Начало Раздели Студенти На вниманието на колегите от бл. 19 на Студентски град

На вниманието на колегите от бл. 19 на Студентски град

ПечатЕ-поща

Уважаеми колеги от бл.19,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитието според Подробен устройствен план (ПУП).

• върху поляната между вашия блок и ул. „Проф. Атанас Иширков” по план е превидена плътна стена от  4 жилищни блока, свързващи се с вече изграден такъв и допълнени от търговски обект. Единият от бъдещите блокове вече се строи (това, обаче, не значи, че не може да се обжалва), а пред него са предвидени и два залепени за фасадата търговски обекта

• между новите блокове и бл. 18 и 19 ще има и нова улица

• между вашия блок и ул. “Акад. Стефан Младенов” като продължение на стената от блокове е предвиден масивен търговски обект

• между бл. 19 и 20 ще има още два по-малки търговски обекта

• между бл. 19 и 17 – още два не чак толкова малки обекта

• в посока на бл. 16 се предвижда троен обект за “обществено обслужване”(най-често това значи магазин, заведение или жилищна сграда)
  pup studentski grad 19 blok
Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявайки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалби и се свържи с нас!

От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.