Начало Раздели Студенти На вниманието на колегите от бл. 22 на Студентски град

На вниманието на колегите от бл. 22 на Студентски град

ПечатЕ-поща


Уважаеми колеги от бл.22,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитието според Подробен устройствен план (ПУП).

• затормозяващ обект е предвиден в пространството към спирката на авт.№94 и 280- доизграждане на търговски обекти на мястото на зелената площ

• площта на съществуващата „Миленката” откъм ул. „ 8-ми декември” е посочена като площ за озеленяване- не означава ли това, че заведението е работело досега незаконно ?!

• извън норми и незаконна без съмнение е триетажната къща с казиното до съседния блок 23; заедно с нея могже да бъде оспорено от вас и вече изградения блок на същата линия
  pup studentski grad 22 blok
Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявайки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалба и се свържи с нас!

От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.