Начало Раздели Студенти На вниманието на колегите от бл. 28 и бл. 29 на Студентски град

На вниманието на колегите от бл. 28 и бл. 29 на Студентски град

ПечатЕ-поща

 

Уважаеми колеги от бл.28 и бл.29,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитиета според Подробен устройствен план (ПУП).

• между 28 блок и на границата с готовите частни блокове се предвижда изграждането на път, продължение на идващата откъм 27 блок ул.”Йордан Йосифов”

• на поляната до 29 блок (посока 36 блок) се предвижда изграждането на търговски обект- колеги, сега е момента да се заяви, че тук живеещите нямат нужда от такива ”придобивки”

• пред блок 29 сега е огромният изоставен строеж (някога предвиждан за студентски нужди)- на негово място общината желае да строи многоетажен платен паркинг. И тук интересите на нас, студентите са пренебрегнати за сметка на новите външни жители и бизнеса

• и от двата блока може да се жалвате срешу строителството от другата страна на пътя- към 27 и 26 блок, което още повече влошава средата ни на живеене тук
  pup studentski grad 28 29 blok
Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявай ки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалба и се свържи с нас!
 
От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.