Начало Раздели Студенти На вниманието на колегите от бл. 34 на Студентски град

На вниманието на колегите от бл. 34 на Студентски град

ПечатЕ-поща

 

Уважаеми колеги от бл.34,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитието според Подробен устройствен план (ПУП).

• На мястото на издигнатата като куфраж постройка, предназначена за обществено ползване от студентите, намираща се между бл. 29 и 35, се предвижда изграждането на частен многоетажен паркинг.

• на северозапад от 34 бл. на мястото на прекрасна зелена площ с 20-25 годишни дървета се ще има още един паркинг явно предвиден за бъдещия (от другата страна на пътя) търг./ жил.-търг. обект.

• между бл. 34 и 33 ще се изгражда грамадна жилищна постройка
pup studentski grad 34 blok
Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявай ки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалба и се свържи с нас!

 От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

 

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.