Начало Раздели Студенти На вниманието на колегите от бл. 36 на Студентски град

На вниманието на колегите от бл. 36 на Студентски град

ПечатЕ-поща

Уважаеми колеги от бл.36,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитието според Подробен устройствен план (ПУП).

• на поляната до блока (посока 29 блок) се предвижда изграждането на търговски обект- колеги, сега е момента да се заяви, че тук живеещите нямат нужда от такива ”придобивки”

• на мястото на сегашния огромен изоставен строеж (някога предвиждан за студентски нужди) общината желае да строи многоетажен платен паркинг. И тук интересите на нас, студентите са пренебрегнати за сметка на новите външни жители и бизнеса

• още един само, че открит паркинг, който да обслужва също новопредвидени търговски сгради трябва да възникне на гората до съседния 34 блок- колеги, да не допуснем и това посегателство!
pup studentski grad 36 blok
Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявай ки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалби и се свържи с нас!

 От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

 

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.