Начало Раздели Студенти На вниманието на колегите от бл. 55 и бл. 56 на Студентски град

На вниманието на колегите от бл. 55 и бл. 56 на Студентски град

ПечатЕ-поща

Уважаеми колеги от бл. 55 и 56,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитието според Подробен устройствен план (ПУП).

• на ъгъла на 56 бл. посока бл.57 се предвиждат три нови търговски обекта

• на ъгъла на бл. 55 се предвижда изграждането на 5-етажен блок, който е почти завършен, а изкопът на строежа подкопава общежитието! Това е поредно доказателство за далаверите, въртящи се в Студентския ни град. По закон, имате право да обжалвате съществуването на тази незаконна сграда.

• до бл. 55 посока ул. „Проф. Кирил Попов” ще има общо 8 жилищни сгради и 3 внушителни по размери обекта със смесени функции (в т.ч. и хотел). Част от тях също вече са изградени, което само потвърждава тяхната незаконност
pup studentski grad 55 56 blok
Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявай ки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалба и се свържи с нас!

От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

 

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.