Начало Раздели Студенти На вниманието на колегите от блокове 1, 2, 3 и 4 на Студентски град

На вниманието на колегите от блокове 1, 2, 3 и 4 на Студентски град

ПечатЕ-поща


Уважаеми колеги от блокове 1,2,3 и 4,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитието според Подробен устройствен план (ПУП). Тъй като блок 1 е в ремонт, а до края на месеца се предвиждат започването на ремонтни дейности в блок 3, колегите от останалите два блока (2 и 4) следва да помогнат и да прояват по-голяма активност в отхвърлянето на плана.

• пред блок 4 откъм ул.”Никола Габровски” (авт.линия №94) искат да построят два слепени Г-образни частни блока, а до тях (на ъгъла с пряката ул” Г.Брадистилов”) търговски обект и още един по-голям от другата страна на пряката

• между блоковете и тенис кортовете се предвижда изграждането на път

• до 1 блок посока МГУ са включени за изграждане още две големи търговски сгради

• не е пощаден и Електро-техническият ф-тет- пред него се строи бизнес център
  pup studentski grad 1 2 3 4 blok
Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявайки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалба и се свържи с нас!

От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

 

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.