Начало Раздели Студенти НА ВНИМАНИЕТО НА СТУДЕНТИТЕ ОТ ИЗВАДЕНИТЕ ОТ ПУП НА СТУДЕНТСКИ ГРАД БЛОКОВЕ 59, 60 и 61 !!!

НА ВНИМАНИЕТО НА СТУДЕНТИТЕ ОТ ИЗВАДЕНИТЕ ОТ ПУП НА СТУДЕНТСКИ ГРАД БЛОКОВЕ 59, 60 и 61 !!!

ПечатЕ-поща

НА ВНИМАНИЕТО НА СТУДЕНТИТЕ ОТ БЛОКОВЕ 59, 60 и 61 !!!


Уважаеми колеги,

Излагаме ви намеренията на община „Студентска” за квартала ни и пространството до общежитията според Подробен устройствен план (ПУП).

ПУП-а предвижда повсеместно застрояване на Студентски град с нови частни жилищни и търговски сгради.

По план е предвидено непрекъснато влошаване на жизнените условия за самите студенти за сметка на безогледните и безмерни стремежи към печалби, а същевременно има три студентски общежития, които са извадени от територията на квартала. Това са вашите 59, 60 и 61 блокове!

Само този факт прави цялостното отхвърлянето на ПУП съвсем оправдано, а вашият гняв повече от разбираем и справедлив.

Затова ви призоваваме от трите блока да обедините усилия и да засипете общинското ръководство с жалби, подкрепени с масови подписи. Включете в тях и неодобрението си към изграждащите се и изградените вече постройки, както пред самите ви блокове (на ъглите между 60 и 61), така и тези от другата страна на ул. „Проф.д-р Иван Странски” (посока блокове 55, 56, 57 и 58).
pup studentski grad 59 60 61 blok
Това е само малка част от новите обещани от общината сгради. Цялостната картина в Студентски град изглежда безнадеждна. Но готови ли сме да сведем глави, примирявай ки се с провеждания геноцид над студентите?

Нека започнем борбата ни за по-добра среда за живеене- обликът на Студентски град го определяме ние! Напиши своята жалба и се свържи с нас!

От 30 януари 2009г. да края на февруари може да се обжалва новият Подробен устройствен план (ПУП) на Студентски град! Жалбите се подават в районната община.

www.priziv.org  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.