Начало Раздели Студенти Студентски град – наглост и проституция без край

Студентски град – наглост и проституция без край

ПечатЕ-поща

Както писахме преди повече от месец, пред една от многобройните дискотеки в Студентски град беше пребит 19-годишен младеж . Това се случи на 23 ноември. Ден по-късно из Студентски град въпросното заведение най-безцеремонно разпространяваше ето тази реклама:

studentski grad prostitucia

   

Това е то Студентски град – докато едни се избиват, други долнопробно се забавляват. За пореден път изпитвам погнуса, говорейки за елитното гето, наречено Студентски град.  Това е отредено за младите хора – платен секс, алкохол на прИмоция, наркотици, дискотеки, грабежи, нападения, убийства. И не стига, че мутрите-собственици на подобни бардаци унищожават студентската среда, ами за това спомагат и т.нар. студентски представители! В близост до „Манджа стрийт” висят огромни рекламни плакати на същия този клуб с надписи „Студентско парти с любезното съдействие на Студентски съвет на Техническия университет”, придружени с оферти за прИмоции тип уиски+5 коли = 50 лв. Кви са тия студенти с по 50 лв за парти не знам. Но знам, че с подобни „представители” на студентската общност скоро положението в кампуса няма да се подобри.

 

Преди време подобни оферти бяха свързани и със Студентски съвет (СС) на Софийския университет (СУ), уж безвъзмездно, за да можело студентите да имали място къде да се събират на спокойствие (този цинизъм бе изказан не от кой да е, а от бившия председател на СС С. Станков). Тази практика беше прекъсната поради недоволството на студентите, които започнаха да питат дали случайно СС не са на заплата към някое заведение.

Надявам се скоро колегите от ТУ също да започнат да задават подобни въпроси на своите „избранници”. А дотогава – да пием за късата си памет!

                                                                                                                                       Аржентинасо